Ett installationsgolv monteras som ett extra golv ovanpå nuvarande golvyta. Det utrymme som skapas mellan golven utnyttjas för att strukturera och dölja kablage och ventilation. Med en strukturerad dragning av kablage och klimat under golvet får ni smidigt tillgång till den funktion ni önskar precis där den behövs i lokalen. Det är enkelt att ta upp en öppning för ventilation eller att komma åt nät eller el.

Fördelarna är många:

  1. Flexibilitet: Med en installationsgolv kan ni enkelt ändra layouten av kontorsutrymmet utan att behöva göra om hela el- och nätverksinfrastrukturen. Ni får full frihet att anpassa kontorsutrymmet efter era behov och ökar utnyttjandegraden av ytan. Flexibla kontor på riktigt!
  2. Effektiv kabelhantering: Med ett installationsgolv blir hantering av kablage för nät och el mycket effektiv och mindre störande. Kablar kan enkelt och diskret dras under golvet och skapa en ren och organiserad arbetsyta. Förbättrar arbetsmiljön, trivsel och intrycket av lokalen.
  3. Effektiv ventilation / kyla / värme. Under installationsgolvet finns utrymme att förlägga kanaler för kyla/ värme. Snyggt, smidigt och enkelt att få tillgång till den klimatlösning ni önskar precis där ni vill ha den. Enkelt, ekonomiskt och miljövänligt.
  4. Hållbarhet: Installationsgolv är gjorda av högkvalitativa miljövänliga material som är hållbara och motståndskraftiga mot slitage.

Välkommen att kontakta oss .